Werken bij Veynex

Werken bij Veynex Embedded Software is technische software ontwikkelen voor state-of-the-art producten gecombineerd met professionele dienstverlening. Vanaf conceptueel niveau tot aan marktintroductie. Bij nationale en internationale gerenommeerde bedrijven. Werken bij Veynex Embedded Software betekent ook het ontwikkelen van jezelf via uitdagende projecten bij vooraanstaande bedrijven in de hightech industrie.

 

Waarom je bij Veynex wilt werken

Werken bij Veynex Embedded Software betekent, dat je dagelijks als teamlid nadrukkelijk wordt betrokken in de ontwikkeling van innovaties bij onze opdrachtgevers. Het is ook jouw software die straks onderdeel uitmaakt van en terug te vinden is in hightech apparaten binnen onze samenleving. Je werkt binnen complexe multidisciplinaire ontwikkelomgevingen, grote projectteams en met hoge kwaliteitstandaarden en -eisen.

Werken bij Veynex Embedded Software betekent niet alleen softwareontwikkeling dat telt. Werken bij Veynex Embedded Software betekent ook het ontwikkelen van jezelf via uitdagende projecten bij vooraanstaande bedrijven in de hightech industrie. Het is voor ons van uiterste belang dat jij jezelf blijft ontwikkelen. Je persoonlijke ontwikkeling is wat ons betreft niet alleen een verantwoordelijkheid van jezelf, maar ook die van ons. Een gedeelde verantwoordelijkheid, waarbij wij samen investeren in jouw ontwikkeling.

Waarom je bij Veynex wilt werken

State-of-the-art projecten voor internationale A-list klanten

Op hightech gebied wil jij niets missen en wil jij jouw aandeel hebben in innovaties die er toe doen. Dit betekent, dat jij niet op de automatische piloot werkt, maar wel continue op zoek gaat naar en werkt met de nieuwste technologieën en tools die jij toepast bij de ontwikkeling van jouw innovaties voor onze gerenommeerde nationale en internationale opdrachtgevers. Dit vraagt om continue kennisverbreding en –verdieping. Hierbij moet je denken aan ontwikkelingen rondom diverse ( realtime ) operating systemen, programeertalen en tooling alsmede ook nieuwe concepten en methodieken.

State-of-the-art projecten voor internationale A-list klanten

Thuiswerkfaciliteiten inclusief onkosten

Hybride werken houdt in dat onze medewerkers gedeeltelijk op kantoor en deels thuiswerken. Werkten we voorheen sporadisch een dag thuis, nu is de verwachting dat we dit in de toekomst op structurele basis blijven doen.

Heeft iedereen die thuiswerkt een comfortabele, arboproof thuiswerkplek met de juiste voorzieningen? Nee, dan zullen wij jou hierin volledige faciliteren middels een “kantoor aan huis”. En of dat nog niet genoeg is. Voor ieder dag dat jij thuiswerkt, ontvang je de forfaitaire thuiswerkvergoeding.

Thuiswerkfaciliteiten inclusief onkosten

Hybride werken met flexibele uren

Veynex Embedded Software stelt hoge eisen aan haar professionals en wij verwachten dan ook veel van onze medewerkers. Naast interessant werk, uitstekende arbeidsvoorwaarden, prima opleidings- en carrièremogelijkheden bieden wij onze medewerkers natuurlijk ook een inspirerend werkklimaat.

Door technologisering en digitalisering kunnen onze professionals flexibel en hybride werken : next level working noemen wij dat. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Een regeling die binnen ons bedrijf geformaliseerd is, waarbij ook rekening is gehouden met collega’s die niet hybride kunnen of willen werken.

Hybride werken met flexibele uren

Bovengemiddeld loon

Ons uitgangspunt is een vast dienstverband met een salaris dat past bij je functie, ervaring en prestaties. Afhankelijk van je prestaties kun je in iedere functie een salaris verdienen dat zeker marktconform ligt. Groei je in je rol en neem je meer verantwoordelijkheid, dan staat daar ook een hogere beloning tegenover.

Naast een marktconforme beloning vinden wij het erg belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen en dat jouw inzetbaarheid op hoog niveau blijft. VeyNex Embedded Software biedt een werkomgeving waarin je volop mogelijkheden krijgt om je verder te ontwikkelen, vakmatig én wat jouw persoonlijke groei betreft. Ook investeren wij in de vergoeding van training en opleiding en vakliteratuur.

Bovengemiddeld loon

Jij zoekt een mooie baan. Een uitdagende baan. In de techniek. Werken voor nationale en internationale klanten. Je werkt met de nieuwste technologieën. Je werkt samen met collega’s aan hoogwaardige producten. Producten die iets betekenen voor onze samenleving. Jij zoekt een baan met een hoge fun factor. Dat hebben wij bij Veynex Embedded Software.

Maar, wij hebben nog meer ….. Jij wilt een arbeidscontract voor onbepaalde tijd. Je wilt een ruime en flexibele mobiliteitsregeling. Je denkt ook aan later. Je verdere ontwikkeling en carrière. Je wilt een ontwikkelbudget voor opleiding en coaching. Je wilt een goede pensioenregeling. Je wilt flexibel en hybride werken. Je wilt een vergoeding voor bedrijfsfitness. Aandacht voor een gezonde lifestyle en voeding. En goede secundaire en tertiaire voorwaarden. Jij zoekt een bedrijf dat je waardeert. Dat komt goed uit. Je hoeft niet verder te zoeken.

Een uitdagende baan in de wereld van Embedded Systems

Wij dagen jou uit!

Ben jij de talentvolle professional die we zoeken? Reageer dan direct met je curriculum vitae en sollicitatiebrief op een passende vacature op onze vacaturepagina.

Mocht je geen vacature zien die aansluit bij jouw kennis en ervaring, dan nodigen we je van harte uit om een open sollicitatie te sturen.

Wij dagen jou uit!