Business Cases

Wij nemen je graag mee in enkele Business Cases.

 

Business Case 1

Industrie: High-Tech industrie
Deliverable: Micro Controller Printer
Onderdeel: Embedded Software
Dienst: Full-service Outsourcing

Met trots delen we ons succesverhaal: de Full-Service Outsourcing (ontwikkeling, doorontwikkeling en onderhoud) van de softwareontwikkeling voor de microcontroller van een indrukwekkende printer voor onze gewaardeerde opdrachtgever.

Een visionaire onderneming die de sleutel tot innovatie in handen heeft genomen door ons het vertrouwen te geven om hun softwareontwikkeling volledig te beheren. In een prettige samenwerking hebben wij de verwachtingen waargemaakt, de normen verlegd en een product gecreëerd dat de concurrentie achter zich laat.

printer business case 1

Ons toegewijde ontwikkelingsteam (9 FTE) heeft niet alleen de technische uitdagingen overwonnen, maar ze hebben ook een symbiotische relatie opgebouwd met onze opdrachtgever. Samen hebben we de visie geperfectioneerd, elk detail geanalyseerd en een softwareoplossing gecreëerd die volledig voldoet aan de specifieke behoeften van onze opdrachtgever.

Wat maakt onze samenwerking zo speciaal? Het begint met onze focus op transparantie en communicatie. Vanaf dag één hebben we een partnerschap opgebouwd dat gebaseerd is op wederzijds begrip en openheid. We hebben niet alleen naar de vereisten geluisterd, maar we hebben ze omarmd, geanalyseerd en geïntegreerd binnen de software-omgeving.

Het resultaat is een printer die getransformeerd is tot een krachtig instrument dat de creatieve visie van onze opdrachtgever tot leven brengt. Met functies die de efficiëntie verbeteren, de gebruiksvriendelijkheid vergroten en de prestaties optimaliseren, hebben we een product gecreëerd dat niet alleen voldoet aan de eisen van vandaag, maar ook voorbereid is op de uitdagingen van morgen.

Business Case 2

Industrie: High-Tech industrie
Deliverable: Sensor Technologie
Onderdeel: Embedded Software
Dienst: Project Basis

De 100% Limburg Bike is een unieke, op maat gemaakte, onbreekbare fiets en is het product van een samenwerkingsverband tussen het regionale MKB en de Brightlands Chemelot Campus. Kennis en kunde zijn gebundeld in één innovatief en duurzaam product dat de perfecte showcase is voor het innovatievermogen van Limburg en aansluit bij de duurzaamheidsdoelstellingen van Brightlands.

Door gebruik te maken van het concept met carbon buizen met Dyneema® en 3D geprinte koppelstukken is men in staat op basis van een ingemeten persoon een op maat gemaakte fiets te maken. Op basis van wensen op kleuren, patronen en diverse vormen kan een unieke fiets gecreëerd worden: er bestaat er maar één van.

Business Case 2

In dit project wordt de gehele waardeketen betrokken bij de ontwikkeling van het frame. Innovaties worden doorgevoerd op basis van de aanwezige kennis in de regio en de halffabricaten tot aan een markt-klaar high-end niche product. De fiets bevat de volgende technische innovaties:

 • Materiaal- en productietechnologie (onder andere 3D-printen magnesium en carbon versterkt met Dyneema);
 • Sensoriek (aan carbonvezels verbonden sensoren);
 • ICT ( onder andere topologie optimalisatie voor automatische generatie productiegegevens ).

De afzonderlijke innovaties hebben grote potentie in andere maakindustrieën, zoals de veiligheid- en beveiligingssector, de lucht- en ruimtevaart en de auto- en motorsport.

Vanuit Veynex Embedded Software hebben wij ons binnen dit innovatieve project  op project basis (fixed price, fixed time, fixed quality) gefocust op de realisatie van de volgende componenten:

 • Het insourcen c.q. integreren van sensoren in het frame die kunnen meten of na een val, impact of fatigue er “onzichtbare“ scheuren in de buis zitten en de fiets daarmee dus zelf data genereert van waaruit het schadebeeld ten behoeve van. veiligheid opgemaakt kan worden;
 • Het aanpassen van het Linux image en de Linux drivers voor hardware ondersteuning;
 • Het aanpassen van UserInterface’s voor generieke beeldformaten;
 • Het ontwikkelen van een maintenance tool die het mogelijk maakt om software updates voor de nieuwe hardware over the air te ondersteunen.

Business Case 3

Industrie: Care
Deliverable: Digitaal Oproepsysteem
Onderdeel: Embedded Software
Dienst: Project Basis

De zorgsector vraagt om toewijding en inzet. Zorgprofessionals doen elke dag opnieuw het beste voor hun bewoners en zorgen samen voor een optimale zorg. Onze opdrachtgever heeft eigen werkervaring in de zorgsector en weet wat de waarde is van vlotte communicatie en een goed oproepsysteem.

Het oproepsysteem van onze opdrachtgever garandeert een oproepoplossing dat eenvoudig en intuïtief in gebruik is zodat er maximaal tijd kan vrijgemaakt worden voor menselijke interactie.
Zij heeft zowel eenvoudige oproepsystemen als hypergeavanceerde oplossingen die gebruik maken van (bewegings)sensoren en artificiële intelligentie.

Business Case 3

Zo is er voor elke situatie de juiste oplossing. Dankzij een automatische logging van alarmen en zorgacties wordt ook de administratieve kant van de verzorgverlener verlicht. Ook op deze manier wordt meer tijd vrij gemaakt voor wat telt.

En hoewel de mogelijkheden met de oproepsystemen zeer uitgebreid zijn, hoeft het niet nodeloos ingewikkeld te zijn. Intuïtieve bedieningsschermen zonder onnodige extra’s, logische menu’s en menukeuzes en duidelijke schermweergaves maken van onze modules zowel in de bewonerskamers als in de verpleegpost volwaardige partners voor een vlotte communicatie.

Vanuit Veynex Embedded Software hebben wij ons op project bases (fixed time, fixed price, fixed quality) binnen dit innovatieve project gefocust op de realisatie van de volgende componenten:

 • Het software platform dat gebruikt wordt;
 • De realisatie van de koppelingen met IP-gerelateerde apparatuur, zoals sensoren, noodvoorzieningen, telefonie, terminals, ect.;
 • De realisatie en integratie van gateways en SIP servers,
 • Het ontwikkelen van embedded software t.b.v. diverse drivers, communicatie protocollen en API’s;
 • Het ontwikkelen van managementsoftware op basis waarvan beheerders het oproepsysteem kunnen configureren, monitoren en beheren. Het kan functies omvatten zoals het instellen van gebruikersrechten, het bijhouden van oproepstatistieken en het uitvoeren van systeemupdates.

DURFT U ONS UIT TE DAGEN?

 

Heeft u een innovatief idee en zoekt u een hightechpartner die uw product tot leven kan brengen? Of zin om eens vrijblijvend te sparren en met een bak vol inspiratie weer aan het werk te gaan? We kunnen niet wachten om uitgedaagd te worden!

DURFT U ONS UIT TE DAGEN?