Sta je aan de vooravond van een nieuw project en ontbreekt specifieke kennis op het gebied van embedded software en mobile engineering binnen de organisatie? Onze engineers kunnen je bijstaan ook op het gebied van projectmanagement. Door de ruime ervaring met uiteenlopende projecten binnen diverse sectoren, waaronder de gezondheidszorg en telecom, weten ze precies wat er komt kijken bij de ontwikkeling van slimme producten en processen.

Van de start van het project tot de planning, maar ook de uitvoering, de projectvoortgang en de oplevering. Zij leiden je project in goede banen. Daarbij kunnen ze een realistische inschatting maken van de omvang, de duur, de kosten en mogelijke problemen waar je tegenaan loopt. Samen werken we aan een innovatieve, slimme oplossing die iets toevoegt.

Neem contact op

Océ Machine Dashboard

Een printer bij Océ bestaat vaak niet alleen uit een engine (afdruk-unit), maar ook uit een controller en finishers. De controller is de software die onder andere de engine en de finishers aanstuurt. Op deze controller wordt realtime logging verzameld van de verschillende softwarecomponenten verspreid over het systeem.

Onze cases

Werken bij VeyNex

Wij werken graag op projectbasis. Een vaste VeyNex-bemanning die samen met de klant een slim product maakt dat werkt. Hierdoor kunnen we 100% commitment en resultaat beloven. Alle professionals op universitair niveau met dezelfde betrokkenheid, die we ook in onze projectteams laten zien.

Bekijk onze vacatures