VeyNex is specialist in embedded software & mobile engineering. Onze gedreven engineers schrijven innovatieve software en mobiele applicaties die producten slimmer maken. Zij zorgen dat jouw product met behulp van de juiste technologie, soft- en hardware doet wat het moet doen. Wij zijn ervan overtuigd dat slimme producten het leven beter maken, ook dat van jou!

Jouw project is ons project

Ga je met VeyNex in zee, dan krijg je een partner met betrokken en hoogopgeleide soft- en hardware engineers. Op basis van jouw vraagstuk en wensen stellen we een vast projectteam samen dat gaat werken aan jouw product, vanaf het concept tot aan de marktintroductie.

Onze specialisten maken jouw product intelligent. Zij zorgen dat jouw idee realiteit wordt en leiden het project ook in goede banen. Zo kan je met een innovatief product je mensen efficiënter laten werken en de concurrentieslag winnen.

Ons team maakt jouw product slim

Slimme producten realiseren is een vak apart. Om een innovatief concept met embedded ICT & mobile engineering te laten werken, heb je kennis en creativiteit nodig. Onze gedreven crew ontwikkelt de software en denkt na over de hardware en technologie die jouw product smart maken. Zo komen we met creatieve en state of the art oplossingen die je doen verbazen. Oplossingen die wij probleemloos in je product, systemen, processen én organisatie integreren.

Daarnaast werken we aan eigen innovatieve producten, die we ook verkopen en onderhouden, zoals het geïntegreerde Portable Care System voor de zorg. Wij zijn ervan overtuigd dat slimme producten ons leven écht beter maken. Echter, dan moeten de producten wel goed werken. We make it work!