Even kijken of er een file op je route naar huis staat, een geldbedrag overmaken of online naar je favoriete muziek luisteren. We doen het meestal via een app. Deze apps – mobiele applicaties – zijn kleine, speciaal voor een doel geschreven computerprogramma’s voor mobiele apparaten zoals de smartphone, tablet of smartwatch.

VeyNex ontwikkelt apps voor alle platformen en besturingssystemen – IOS, Android, HTML5 – en denkt met je mee over de technische onmogelijkheden en natuurlijk over wat de beste oplossing is voor jouw organisatie.

Steeds vaker kloppen bedrijven bij ons aan met zakelijk gerelateerde vraagstukken waarbij een app de ideale oplossing is. Zo worden interne apps ingezet om processen op de werkvloer efficiënt en vlot te laten verlopen. Ook zien we dat steeds meer bekende merken apps inzetten voor brand engagement. Een mobiele applicatie naast een corporate website wordt steeds gebruikelijker. Gebruik ook een app als extra kanaal om je bedrijf op een positieve manier in de schijnwerpers te zetten of om extra omzet te genereren.

Laat VeyNex meedenken en werken bij het ontwikkelen van app die aansluit bij je bedrijfsstrategie en je doelstellingen.

Neem contact op

Océ Machine Dashboard

Een printer bij Océ bestaat vaak niet alleen uit een engine (afdruk-unit), maar ook uit een controller en finishers. De controller is de software die onder andere de engine en de finishers aanstuurt. Op deze controller wordt realtime logging verzameld van de verschillende softwarecomponenten verspreid over het systeem.

Onze cases

Werken bij VeyNex

Wij werken graag op projectbasis. Een vaste VeyNex-bemanning die samen met de klant een slim product maakt dat werkt. Hierdoor kunnen we 100% commitment en resultaat beloven. Alle professionals op universitair niveau met dezelfde betrokkenheid, die we ook in onze projectteams laten zien.

Bekijk onze vacatures