Internet of things maakt onze omgeving slimmer en meetbaarder. Op grotere schaal wordt het Internet of Things ingezet om productieprocessen te verbeteren en om oplossingen te bieden rondom energie en milieu, criminaliteit, gezondheidszorg en onderwijs. Hierbij wordt vaak gebruik gemaakt van big data, die via internet of things worden verzameld. Denk aan het inzetten van sensoren in afvalcontainers om precies te zien wanneer deze geleegd moeten worden of automatische systemen die fouten in het productieproces opsporen en deze doorspelen naar je CRM-systeem.

Maar ook in onze huizen zijn steeds meer apparaten verbonden aan het internet, zoals beveiligingssystemen, smart tv’s en slimme thermostaten.

De mogelijkheden van het internet of things zijn vrijwel oneindig. VeyNex kent de weg en weet precies wat mogelijk is en wat niet. Heb je een specifiek vraagstuk of wil je een product of proces intelligenter maken? Laat je begeleiden door onze engineers, huur onze kennis in en maak op een slimme manier gebruik van het internet of things.

Neem contact op

Océ Machine Dashboard

Een printer bij Océ bestaat vaak niet alleen uit een engine (afdruk-unit), maar ook uit een controller en finishers. De controller is de software die onder andere de engine en de finishers aanstuurt. Op deze controller wordt realtime logging verzameld van de verschillende softwarecomponenten verspreid over het systeem.

Onze cases

Werken bij VeyNex

Wij werken graag op projectbasis. Een vaste VeyNex-bemanning die samen met de klant een slim product maakt dat werkt. Hierdoor kunnen we 100% commitment en resultaat beloven. Alle professionals op universitair niveau met dezelfde betrokkenheid, die we ook in onze projectteams laten zien.

Bekijk onze vacatures