Complexe vraagstukken vragen om innovatieve software. Met een geïntegreerd elektronisch systeem (hard- en software) kunnen gebruiksartikelen en apparaten zo worden geprogrammeerd zodat ze nog zuiniger, natuurgetrouwer of betrouwbaarder werken.

En omdat de software eenvoudig aangepast of vervangen kan worden, is het apparaat ook nog gemakkelijker aan te passen aan toekomstige eisen. Heel veel apparatuur is al uitgerust met embedded software, denk aan: pinautomaten, kopieermachines, meetapparatuur, pacemakers en robots.

Werkt je organisatie aan slimme systemen, apparaten of artikelen die echt iets kunnen toevoegen en zoek je nog een partner voor de ontwikkeling en uitwerking van de embedded software? Onze soft- en hardware engineers komen met oplossingen die gegarandeerd snelheid, gemak, duurzaamheid en rendement opleveren. Of het nu gaat om projecten binnen de machinebouw, de zorgsector of de auto-industrie; wij ontwikkelen de embedded software die ervoor zorgt dat alles werkt en blijft werken, 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Neem contact op

Océ Machine Dashboard

Een printer bij Océ bestaat vaak niet alleen uit een engine (afdruk-unit), maar ook uit een controller en finishers. De controller is de software die onder andere de engine en de finishers aanstuurt. Op deze controller wordt realtime logging verzameld van de verschillende softwarecomponenten verspreid over het systeem.

Onze cases

Werken bij VeyNex

Wij werken graag op projectbasis. Een vaste VeyNex-bemanning die samen met de klant een slim product maakt dat werkt. Hierdoor kunnen we 100% commitment en resultaat beloven. Alle professionals op universitair niveau met dezelfde betrokkenheid, die we ook in onze projectteams laten zien.

Bekijk onze vacatures