Veel ondernemingen bedenken slimme producten, maar kunnen deze niet realiseren omdat daarvoor de kennis binnen de organisatie ontbreekt. Daar komen wij in beeld. Laat VeyNex werken aan de embedded ICT & Internet of Things, zodat je product doet wat het moet doen. Laat onze crew speciale software ontwikkelen en nadenken over de hardware en de technologie die van jouw product een smart product maakt. Zo komen we in projectverband met slimme oplossingen op maat die je doen verbazen. Oplossingen die wij probleemloos in je product, systemen, processen én organisatie kunnen integreren.

Daarnaast werken we samen met onze partners aan eigen innovatieve producten die we ook verkopen en onderhouden. Het gaat om innovatieve, technologische hulpmiddelen die ons dagelijks leven nog veiliger, gezonder, duurzamer en plezieriger kunnen maken, zoals het geïntegreerde Portable Care System voor de zorg. Wij zijn ervan overtuigd dat slimme producten ons leven écht beter maken. Echter, dan moeten de producten wel goed werken.

Onze Cases

Portable Care System

Via een touchscreen care terminal leggen zorgverleners alle verzorgingsactiviteiten voor een cliënt vast in een veilig cloud-registratiesysteem. Ook kunnen de activiteiten via een pc, smartphone of ander mobile device worden ingevoerd en beheerd. Hierdoor blijven de administratieve taken voor zorgverleners tot een minimum beperkt, hebben zorgorganisaties een compleet overzicht van de personele activiteiten en financiële consequenties en krijgen mantelzorgers en familieleden vanuit elke gewenste plek een goed inzicht in de verleende zorg.

OCÉ Machine Dashboard

Een printer bij Océ bestaat vaak niet alleen uit een engine (afdruk-unit), maar ook uit een controller en finishers. De controller is de software die o.a. de engine en de finishers aanstuurt. Op deze controller wordt realtime logging verzameld van de verschillende softwarecomponenten verspreid over het systeem.

Onze cases

Werken bij VeyNex

Wij werken graag op projectbasis. Een vaste VeyNex-bemanning die samen met de klant een slim product maakt dat werkt. Hierdoor kunnen we 100% commitment en resultaat beloven. Alle professionals op universitair niveau met dezelfde betrokkenheid, die we ook in onze projectteams laten zien.

Bekijk onze vacatures

Onze partners