VeyNex heeft veel ervaring in tijdelijke en/of langlopende projecten, wij werken ook op basis van detachering. Huur onze specialisten op gebied van embedded software in voor het bedenken en uitwerken van uw online- en mobile oplossingen. Voor veel bedrijven is het aannemen van hoog gekwalificeerde ICT’ers een uitdaging. In dat geval is het inhuren van een van onze professionals een optie.

Of het nu gaat om een hightech oplossing voor je productieproces of de ontwikkeling van slimme software waarmee je mensen nog efficiënter kunnen werken; laat onze mensen deel uitmaken van je ontwikkel- of projectteam. Zo haal je de kennis en ervaring in huis die nodig is voor het uitwerken van een oplossing op maat. Neem kennis met ons op en informeer of detachering voor jouw organisatie interessant is.

Neem contact op

Océ Machine Dashboard

Een printer bij Océ bestaat vaak niet alleen uit een engine (afdruk-unit), maar ook uit een controller en finishers. De controller is de software die onder andere de engine en de finishers aanstuurt. Op deze controller wordt realtime logging verzameld van de verschillende softwarecomponenten verspreid over het systeem.

Onze cases

Werken bij VeyNex

Wij werken graag op projectbasis. Een vaste VeyNex-crew die samen met de klant een slim product maakt dat werkt. Hierdoor kunnen we 100% commitment en resultaat beloven. Alle professionals op universitair niveau met dezelfde betrokkenheid, die we ook in onze projectteams laten zien.

Bekijk onze vacatures