Heb je niet de kennis in huis op het gebied van embedded ICT & mobile engineering en wil je toch een technologische oplossing voor je vraagstuk? Wij geven je eerlijk advies over de mogelijkheden. Laat je door onze crew adviseren en bijstaan. Onze ontwikkelaars komen met slimme, innovatieve oplossingen voor complexe vraagstukken, zoals embedded software of mobile applications.

De crew van VeyNex werkt graag met je samen aan slimme producten, het liefst producten die iets wezenlijks aan de wereld bijdragen en tegelijk succesvol zijn. ”Idealisme mét realisme”, zo noemen we dat. Misschien komen we zo samen op een idee waar je zelf nog niet eens aan hebt gedacht.

Neem contact op

Océ Machine Dashboard

Voor Océ hebben we een slimme oplossing bedacht om logdata van meerdere printers inzichtelijk te maken. Onze crew heeft in samenwerking met KEMBIT de configureerbare software geschreven zodat de data kunnen worden verwerkt in diagrammen en andere statistieken. De informatie van meerdere printers wordt nu getoond in een overzichtelijk dashboard via een display bij elke printer.

Onze cases

Werken bij VeyNex

Wil jij deel uitmaken van onze vaste VeyNex crew en samen met de klant werken aan slimme producten? VeyNex heeft altijd plek voor universitair geschoolde professionals met een passie voor embedded ICT en mobile engineering. Kijk of er een geschikte vacature voor jou bij staat of schrijf een open sollicitatie.

Bekijk onze vacatures